Ja….. We kunnen er niet omheen hé, COVID-19 de een na de andere expositie of Kunstmarkt, werdt afgelast en/of één / twee jaar verzet…!

Logisch, maar voor ons “kunstenaars” niet echt handig, maar zoals het er nu Maart 2022 uitziet, gaat het dit jaar weer lukken, de evenementen waar ik in 2019 heb in geschreven gaan dit jaar plaatsvinden en voorzover ze niet op de zelfde datum gepland zijn ben ik er weer bij.!! 

"Kijk" even bij "Exposities" 

voor de bijzonderheden.

Heb je op korte of minder lange termijn een ambachtelijk, uniek, handgemaakt Cadeau nodig om een bijzondere gebeurtenis te “markeren” of gewoon een aardigheidje, een kleinigheidje om aan te geven, dat je aan iemand denkt, om te uiten dat je van iemand houd, weet dan dat je altijd bij ons terecht kunt en dat je om een indruk te krijgen van wat we zoal te bieden hebben, je op onze website terecht kunt, in alle maten & prijsclasses.

Vind je niet wat je in gedachten hebt, neem even contact op, we kunnen “het” maken, daarnaast hebben we een groot netwerk kunstenaars in alle disciplines, waar we je mee in contact kunnen brengen.!


Dus ja, Cadeautje nodig???


Appeltje eitje neem contact met ons op!
Simpeler, kunnen we het niet maken.


Pas goed op jezelf en je dierbaren, blijf gezond en tot gauw.!!